F.A.Q.

  Ce materiale pot fi plasate în rubrica MIXES?

 
  În aceasta categorie se accepta doar mixuri audio cu o durata de minim 45 minute, sau quick mixuri cu o durata de 10-15 minute cu un număr maxim posibil de track-uri mixate rapid între ele, realizate folosind un set de mixare pentru DJ cum ar fi CDJ playere sau DJ Turntable si DJ mixer sau DJ controller,cu sau fără adăugarea de samplere și unități de efecte.

  Ce materiale pot fi plasate în rubrica LIVE MIXES?


  Aici se accepta imprimare audio a evoluării dintr-un club sau emisiune TV sau radio in direct, cu o durata de minim 45 minute, folosind aceleasi echipamente ca si în cazul MIXurilor.

  Ce materiale pot fi plasate în rubrica LIVE VIDEOS?


  Pentru Live Video Imprimare VIDEO a evoluării personale cu o calitate HD, FHD sau UHD (4K)

  Ce materiale pot fi plasate în rubrica PRODUCTION?


  Aici se publica materiale ce tin de creatia ta cum ar fi: Track-uri (producție personală fie piesa muzicala cu sau fara voce, eventual jingl-uri), Mashup-uri (imbinare simultană a 2 sau mai multe track-uri în unul singur), Videoclipuri ale pieselor muzicale (cu indicarea autorului coloanei video si a celor ce apar în imagine), remix-uri,

  Ce format al fișierului se acceptă?


  Pentru Audio se acceptă mp3 (320kbps) Wav sau FLAC
  Pentru VIDEO se acceptă formatul mpg sau mp4 cu o rezoluție HD, FHD sau UHD


  Ce fel de imagine trebuie pentru fisierul audio?


  Coperta release-ului tau este unul dintre factorii importanți care influențează popularitatea sa.
O copertă executată profesional atrage atenția ascultătorilor, de aceea este foarte recomandabil să încredințezi producția unui designer profesionist. De altfel o poți face și singur prin intermediul unor soft-uri de prelucrare a imaginii sau găsești prin internet servicii care âți oferă posibilitatea creării unei coperte individuale.
  Este interzisă plasarea de reclame, adrese web, postarea de texte pornografice și antisemite pe copertă, precum și conținerea discriminării, violenței și alte acțiuni ilegale.
  Coperta trebuie să fie în format JPG, ca o imagine pătrată cu o rezoluție de 1000 X 1000 pixeli. Imaginile, grafica și lucrările de artă sunt, de asemenea, supuse legilor drepturilor de autor, la fel ca și muzica pe care o promovați. Categoric este interzis să folosi coperta altcuiva sau poza unui autor pe care ați găsit-o pe Internet.
  În cazul în care se va depista vreo încălcare, imaginea va fi înlocuită cu una ordinară, iar persoana care a transmis imaginea va fi înștiințată despre aceasta prin email, pentru a corecta imaginea și a o transmite repetat. Dacă persoana în cauză nu dorește să transmită altă imagine, atunci va rămâne publicația cu imaginea ordinară.


  Ce se întâmplă dacă nu se acceptă vreun material pentru plasare pe site?


  Înainte de a publica ceva pe site, se verifică minuțios de către moderator. în cazul în care sunt abateri de la regulile descrise mai sus, persoana va fi înștiințată prin email despre ce exact nu se potrivește și ce ar trebui să modifice.        Materialul va fi publicat doar după moderarea completă.

  Alte întrebări le puteți adresa prin intermediul modului de mesaje de pe site-ul nostru http://7ssr.md/

 
 

   Materialele audio redate pe site au fost obținute din arhive mp3 gratuite de pe Internet și sunt furnizate exclusiv cu titlu informativ. Nu stocăm și nu furnizăm linkuri pentru a descărca materiale audio și video individuale, texte, imagini aparținând titularului drepturilor de autor și conexe.
  Dacă sunteți deținătorul drepturilor de autor sau conexe, al oricărui material audio, video, imagini care sunt utilizate pe site-ul nostru web și doriți să le retragem, vă rugăm să ne contactați urgent la 7ssr.md@gmail. com și cu siguranță vom retrage materialul în cauză.
  Toate materialele utilizate în radioul nostru „7sounds radio” sunt furnizate numai în scop informativ și pentru a promova arta de a mixa.
  Drepturile de autor pentru materialele postate pe acest site aparțin autorilor săi.

 

  Аудио материалы, звучащие в эфире были получены из свободных mp3 архивов в сети Интернет и предоставлены исключительно для ознакомления. Мы не храним и не предоставляем ссылок на скачивание отдельных аудио и видео материалов, текстов, изображений принадлежащих правообладателям.
  Если вы являетесь правообладателем каких либо аудио или видео материалов, текстов, изображений, которые использованы на нашем сайте или помещены в ротацию в эфире, и хотите, чтобы мы прекратили эти действия, просим срочно связаться с нами 7ssr.md@gmail.com, и мы обязательно все удалим.
  Весь материал использованный на «7sounds radio» предоставляется исключительно в ознакомительных целях а также в целях продвижения искусства сведения.
  Авторские и смежные права на материалы, размещаемые на этом сайте, принадлежат их авторам.